before breakfast: 50.15kg
breakfast: my daily companions,
scone with soy milk & tofu muffin 豆乳スコーン & お豆腐マフィン
lunch:
steamed chicken tenderloin 蒸したとりのささみ,
fried Nora‘s Japanese leek & Enoki mushroom のらの長ネギとエノキのさっと炒め,
left over miso soup 残り物のお味噌汁,
swimming: 40 minutes, stretching: 5 minutes, water walking: 10 minutes
before dinner: 49.90kg
dinner:
tofu salad with Nora‘s green tomato, avocado & Daikon sprouts dressed Yuzu, soy sauce, mustard & Hanamito sugar
のらのグリーントマト、アボカド、豆腐のサラダ ゆず、しょうゆ、粒マスタード、花見糖のドレッシングで
grilled sea bass with thyme & red sea bream with rosemary
黒むつのタイム焼きと真鯛のローズマリー焼き
grilled sweet potato & Daikon dressed oregano
安納芋と大根のオレガノ衣焼き
dessert: Stollen & green tea シュトレンと緑茶
before going to bed: 50.95kg
cloudy in Tokyo